15.09.2021  |  Interior  |  Dekoration

Skønne, rødnæsede nyheder fra Medusa

Indhold fra partner Hvad er dette?

Bjældeklang og brunkager! Hos Medusa elsker vi simpelthen bare julen, som for os er et af årets absolutte højdepunkter.

Hjerternes fest er naturligvis ikke fuldkommen uden julemanden – eller hans trofaste rensdyr Rudolf, som igen i år findes i helt nye udgaver i Medusas juleunivers.

Lige siden 2007 har den elskelige familien Rudolf med sine finurlige detaljer skabt fest og hygge, når der pyntes op til jul. Faktisk er det blevet en herlig juletradition hos Medusa, at vi hvert år laver en ny udgave af Hr. og Fru Rudolf, og 2021 er naturligvis ingen undtagelse. Så tag godt imod de skønne og kreativt krøllede tilføjelser til familien – der i år også tæller en ny, stor Rudolf.

Julegodte og samlerobjekt

En rød tud og et hjertevarmt, skævt smil. Hr. Rudolf elsker december ligeså højt som alle vi andre, og sammen med sin helt egen julegodte, den søde Fru Rudolf, venter han spændt på, at træet må tændes. I 2021 findes både han og fruen også i en lige godt dobbelt så høj udgave som normalt – og både store og små Rudolfer er i år iført godt med guldglimmer og julens fineste farver. 

Som resten af Medusa-familien er Hr. og Fru Rudolf designet med stor livsglæde og masser af glimt i øjet, og de originale og kringlede finesser gør de charmerende rensdyr til oplagte samlerobjekter.

Skab et personligt juleeventyr

Vores håndlavede rensdyrfigurer udstråler varme, humor og fantasi. Hr. og Fru Rudolf kan derfor nemt mikses på kryds og tværs med resten af Medusa-universet – og dermed kan alle skabe deres helt eget, unikke juleeventyr.

Parret fås som sæt, hvor hver figur måler L 9, B 5 og H 18 cm. De nye udgaver af Hr. og Fru Rudolf fås også lidt større og separat, hvor figuren måler L 22, B 10 og 39 cm. Uanset hvilken størrelse, man foretrækker, er den formet med hjertet, håndstøbt med smil og håndmalet med glæde.

Mere fra F&H A/S

F&H A/S

www.fh-as.dk

F&H A/S er Skandinaviens største bolig-brandhouse inden for køkken, bord, bad og interiør.  

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere