14.05.2018  |  Interior  |  Bad

Skønne kurver i badet

Indhold fra partner Hvad er dette?

Flow er navnet på Zone Denmarks nye bademåtter og badeforhæng, der er inspireret af stille, flydende vandløb.

Flow er det meget sigende navn på en serie flotte bademåtter og badeforhæng fra Zone Denmark – med bløde kurver og bugtende mønstre som et stille flydende vandløb.

Det er som at træde ud på en svævende sky, når man stikker tæerne ned i de vamsede Flow bademåtter af 100% bomuld og med skridsikker bagside.

Zone Denmark har også designet et smukt badeforhæng, som passer til. Seriens navn er inspireret af stille, flydende vandløb – nyd det let svungne, blødt kurvende og visuelt behagelige flow. Bademåtterne fås både i den populære størrelse 50 x 80 cm og i en ny, kvadratisk udgave på 65 x 65 cm.
De kommer i flotte farver, der også matcher Zone Denmarks nye Ume badserie, blandt andet den intense Maroon Red.

Forhandles af førende isenkræmmere, stormagasiner og design- og livsstilsbutikker. Nærmeste forhandler oplyses hos Zone Denmark på tlf. 86 60 25 30.

Mere fra F&H of Scandinavia A/S

F&H of Scandinavia A/S

www.fh-as.dk

F&H of Scandinavia er Skandinaviens største grossist indenfor isenkram, og med mere end 8.000 forskellige varer på lagerhylderne - bl.a. Bitz, HOLM, Kähler, Södahl, Margrethe-skålen,  Blomsterbergs, Nuance, Lyngby Glas, Morsø, Zone, MEdusa, VILLA COLLECTION og mange, mange flere. Innovation er omdrejningspunktet i alle sammenhænge i hele koncernen. Kun ved konstan…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere