01.04.2023  |  Interior  |  Tekstiler

Skønne forårsbebudere fra Södahl

Indhold fra partner Hvad er dette?

Når foråret tager fat med blomstrende natur, solskin og lunere dage, er det igen tid til en naturlig forlængelse af boligen i form af hyggelige uderum og små oaser i haven.

Södahls Outdoor-kollektion byder på masser af skønne forårsnyheder, der får glæden til at spire.

Udeliv giver en særlig ro og livskvalitet. Og fra de første forårsblomster titter frem til sensommerdage med lav sol byder altaner, terrasser og haver på øjeblikke af høj kvalitet. Høj kvalitet er også omdrejningspunktet for både materialer og design i Södahls Outdoor-nyheder. 

Stribevis af muligheder

Komfortable puder og hynder til stole eller solseng. Et smart picnictæppe med bærehank og en lille lomme til mobilen, pungen og nøglerne. Statement Stripe-serien har det hele, og de skønne, brede striber vækker minder om lange, dovne dage på stranden og sommerhushygge.

Statement Stripe er som de øvrige nyheder i slidstærkt polyester og fås i farverne Ash og Green. Tæppet måler 130 x 170 cm, puden 40 x 60 cm og sædehynden 40 x 40 cm. Den lækre solhynde er 70 x 190 cm og fås i Ash.

Romantisk forårsidyl

Dainty Florals blomstrer i et romantisk mønster med landlig charme. Serien fås i Sky Blue og Berry Red og rummer også puder med målene 45 x 45 cm, sædehynder på 40 x 40 cm samt hynde til solseng på 70 x 190 cm. Det er smukt at supplere med Melange-serien, som med sit rolige look står i smuk kontrast til både blomster og striber. Puderne måler 50 x 50 cm, mens sædehynderne er 40 x 40 cm – og begge fås i de smukke farver Beige og Indigo.

Mere fra F&H Group A/S

F&H Group A/S

https://www.fh-group.dk/

F&H A/S er Skandinaviens største bolig-brandhouse inden for køkken, bord, bad og interiør.  

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere