12.09.2018  |  Kitchen  |  Table top

Singles termokop - helt varm indeni

Indhold fra partner Hvad er dette?

De nye Singles termokopper fra Zone Denmark er i et let og indbydende design, der ikke brænder fingrene. Fås i 7 farver.

Rene og elegante linjer kendetegner de nye Singles termokopper fra Zone Denmark, skabt af den prisvindende designertrio VE2.

Om det er i eget eller andres gode selskab, er der ikke noget hyggeligere end en kop varm te, kaffe eller chokolade. Og med de nye termokopper fra Zone Denmarks Singles kollektion kan man nyde den uden at brænde fingrene.

Designet er ultra enkelt, og selvom kopperne fremstår lette, har designertrioen VE2 formået at få plads til et isolerende hulrum i sider og bund. Det sikrer, at indholdet forbliver varmt længst muligt, mens ydersiden blot er lun og behagelig at holde om.

Termokopperne kan stables to og to og fås i et væld af skønne farver: White, Biscuit, Honey, Ink, Mud, Soil og Sky. Leveres i sæt med to kopper. 

Termokopperne er del af Zone Denmarks nye sortiment Singles. Det er velkendte produkter i et nyfortolket design, der ikke er sat i verden for at imponere, men for at invitere. Singles rammer butikkerne i farverige dryp – én ad gangen – til glæde for alle, der elsker godt og gennemtænkt design. 

Forhandles af førende isenkræmmere, stormagasiner og design- og livsstilsbutikker. Nærmeste forhandler oplyses hos Zone Denmark på tlf. 89 28 13 00.

Mere fra F&H of Scandinavia A/S

F&H of Scandinavia A/S

www.fh-as.dk

F&H er Skandinaviens største bolig-brandhouse inden for køkken, bord, bad og interiør. Med mere end 20 brands og op mod 10.000 forskellige designs på lagerhylderne, bl.a. Södahl, Rosti, BITZ, Zone Denmark, Blomsterbergs, HOLM, Morsø, Villa Collection, Medusa Copenhagen og Lyngby Glas, er F&H of Scandinavia branchens førende leverandør. Innovation er omdrejningspunktet i alle sammenhæn…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere