20.09.2018  |  Kitchen  |  Food

Singles teæg

Indhold fra partner Hvad er dette?

Teæg i ny fortolkning. Det nye Singles teæg fra Zone Denmark har et praktisk skaft, så man kan røre i teen uden at brænde sig.

Zone Denmarks nye Singles teæg er inspireret af chokoladepinde – lige til at stikke i koppen og røre rundt med. Tilsæt din næste kop te lidt ekstra humor og finesse med det nye teæg fra Zone Denmark. 

Designet er en nyfortolkning af det klassiske teæg, inspireret af de populære chokoladepinde. Med det lange skaft kan man derfor røre i teen uden at brænde fingrene.

Teægget er fremstillet i stål og ABS – et stærkt og ridsefast plastmateriale som uden problemer kan rengøres i opvaskemaskinen. 

Singles teægget fra Zone Denmark er skabt af den prisvindende designertrio VE2 og fås i farverne Black, Chai Latte, Camomille og Matcha Green.

Teægget er del af Zone Denmarks nye sortiment Singles. Det er velkendte produkter i et nyfortol-ket design, der ikke er sat i verden for at imponere, men for at invitere. Singles rammer butikkerne i farverige dryp – én ad gangen – til glæde for alle, der elsker godt og gennemtænkt design. 

Forhandles af førende isenkræmmere, stormagasiner og design- og livsstilsbutikker. Nærmeste forhandler oplyses hos Zone Denmark på tlf. 89 28 13 00.

Mere fra F&H of Scandinavia A/S

F&H of Scandinavia A/S

www.fh-as.dk

F&H of Scandinavia er Skandinaviens største grossist indenfor isenkram, og med mere end 8.000 forskellige varer på lagerhylderne - bl.a. Bitz, HOLM, Kähler, Södahl, Margrethe-skålen,  Blomsterbergs, Nuance, Lyngby Glas, Morsø, Zone, MEdusa, VILLA COLLECTION og mange, mange flere. Innovation er omdrejningspunktet i alle sammenhænge i hele koncernen. Kun ved konstan…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere