22.04.2022  |  Kitchen  |  Udstyr

Sildeskønt

Aida lancerer nu to nye skærebrætter med sildebensmønster lavet i smukt akacietræ. Det elegante design gør, at skærebrætterne ikke blot er praktiske i køkkenet, men også ideelle til servering af alt fra charcuterie til morgenens rustikke surdejsbrød.

De to nyheder kommer i både en rund og rektangulær udgave og skal vaskes i hånden og tørres godt med et viskestykke, inden man med fordel kan lade dem lufttørre. 

For at holde træet flot og undgå at tørre det ud kan man med fordel med jævne mellemrum behandle skærebrætterne med egnet og fødevaregodkendt olie.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere