17.11.2020  |  Kitchen  |  Udstyr

Shark|Ninja nye Air Fryer multitasker og tilbereder 2 ting på én gang

Indhold fra partner Hvad er dette?

Shark|Ninja er en nådesløs innovatør inden for husholdningsindustrien og har nu fået skabt en Air Fryer hvor du kan tilberede 2 måltider forskelligt og have dem klar til servering på samme tid.

Ninja Foodi Dual Zone Air Fryer er mere end bare en Air Fryer. Produktet har 6 forskellige klargøringsfunktioner såsom max crisp, stegning, bagning, opvarmning, dehydrering og Air Fryer.

Når der kommer til madlavning er timing alt – og netop derfor har Ninja valgt at lave produktet med 2 uafhængige tilberedningszoner. Disse har en kapacitet på 3,8 L hver og kan rumme op til 1 kg fritter i den non-stick belagte og opvaskesikre beholder.

Brug SYNC- funktionen i de to separate kurve til at tilberede to forskellige måltider med forskellige programmer, forskellige tilberedningstider og forskellige temperaturer præcist, så begge er klar til at blive serveret på samme tid!  Ved hjælp af MATCH- funktionen kan du bruge de samme indstillinger i begge kogezoner og således forberede dobbelt så meget på samme tid.

Air Fryer: Op til 75% mindre fedt end konventionelle frituremetoder. Der kræves kun lidt eller ingen yderligere olie.

Max Crisp: Fra frossen mad til et sprødt resultat på få minutter. Ved temperaturer op til 240 ° C kan du tilberede dine foretrukne frosne måltider jævnt og servere dem sprøde.

Stegning: Steg kød, fisk og grøntsager perfekt til det punkt og giv dine retter en gyldenbrun finish.

Bagning: Forbered lækre kager med lethed og nyd nybagt brød, kager og desserter.

Dehydrering: Tilbered lækre tørrede frugter selv - hvad enten æble, mango, banan eller ananas. Nyd hjemmelavede grøntsagschips eller tørrede urter.

Genopvarmning: Genopvarm rester, så de får den unikke lugt og smag som frisk fra ovnen

For yderligere information omkring sortimentet eller spørgsmål kontakt Fun Nordic ApS – info@funnordic.dk

Mere fra FunNordic ApS

FunNordic ApS

www.funnordic.dk

Fun Nordic ApS har arbejdet med køkkenartikler siden 2008 og har gennem de seneste 11 år, forsøgt at udvælge en række “brands” indenfor isenkræmmer branchen. Vi tilbyder produkter til de kvalitets bevidste kunder, hvor funktion, kvalitet og stabilitet spiller sammen, da vi ved hvor vigtigt det er for mange, at når de har investeret i et produkt, at man har glæde af det i mange år fr…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere