FunNordic ApS

www.funnordic.dk

Branche/Sektor:

Køkkenudstyr

Om

Fun Nordic ApS har arbejdet med køkkenartikler siden 2008 og har gennem de seneste 14 år, forsøgt at udvælge en række brands indenfor isenkræmmer branchen. Vi tilbyder produkter til de kvalitets bevidste kunder, hvor funktion, kvalitet og stabilitet spiller sammen, da vi ved hvor vigtigt det er for mange, at når de har investeret i et produkt, at man har glæde af det i mange år fremover.
<…

Læs mere  

Om

Fun Nordic ApS har arbejdet med køkkenartikler siden 2008 og har gennem de seneste 14 år, forsøgt at udvælge en række brands indenfor isenkræmmer branchen. Vi tilbyder produkter til de kvalitets bevidste kunder, hvor funktion, kvalitet og stabilitet spiller sammen, da vi ved hvor vigtigt det er for mange, at når de har investeret i et produkt, at man har glæde af det i mange år fremover.

Vi distribuerer følgende brands:
Zip Top, Combekk, Witloft, Shark Ninja, Greenpan, Gastroback, Hâws, Laguiole by hâws, Skeppshult, Profi Cook, Profi Care, Clatronic, Mastrad mf.

Brands

Profi Cook

Profi Cook har siden 2011 leveret husholdningsapparater, helt fra de store til små praktiske enheder i hjemmet, for at gøre madlavningen spændende og dagligdagen nemmere for forbrugeren. Produkterne kendetegnes med deres sorte udseende smeltet sammen med de skinnende overflader i rustfrit stål, hvilket giver et enestående design – perfekt til en semi-professionel køkkenstandard.

Prøv gerne at tilberede mad på en ægte fransk sous vide facon med Profi Cooks sous vide stav eller cooker. Suppler det med en af Profi Cooks vakuumpakkere, så du kan servere helt mørt kød for gæsterne.

Hos Fun Nordic har vi et bredt udvalg af Profi Cooks egne produkter. Se enten vores store udvalg i vores nye showroom i Aabenraa, eller kontakt os for at høre nærmere om, hvad vi kan tilbyde inden for husholdningsapparater til køkkenet.

COMBEKK

Eksklusive støbejernsgryder af genbrugsjern

Jernbanesveller og udtjente lastbiler forvandles til eksklusive støbejernsgryder, der holder hele livet. Bæredygtigheden er i fokus, og design og funktion skaber rammerne.

Bæredygtighed, funktion og design. Danskerne er mere miljø- og kvalitetsbevidste end nogensinde før. Netop derfor er støbejernsgryder en del af trenden. Levetiden er livslang, der kan laves mad, hvor kvalitet og smag er i fokus, og så harmonerer det smukke, sorte jern perfekt med den naturlige trend, der er i boligen.

Med netop bæredygtigheden og det øgede fokus på kvalitet, tages skridtet videre, når COMBEKK Homeware fra Novemer lancerer gryder og pander af genbrugsjern – i første omgang er det udtjente jernbanesveller, der danner basis for gryderne, men også lastbiler, tanks og fly kan omdannes til de smukke gryder og pander.

Den første serie af gryder og pander, der er kommet ud af de brandvarme støbeovne, er skabt af gamle jernbanesveller, hvilket markeres i bunden af gryderne med et "Rails".

Skeppshult

Skeppshult - velkommen til jernalderen!

I 1906 kom Charles E. Andersson til Skeppshult fra Nordamerika med bagagen fuld af drømme og viden. Her, ved siden af floden Nissan, grundlagde han et støberi. Siden er der løbet meget vand i floden, men meget er også fortsat det samme, for knowhow, håndværket og værdierne er de samme. Det handler fortsat om ægthed, funktionallitet og holdbarhed.

I dag er Skeppshult Støberi det eneste tilbageværende støberi i Skandinavien, som producerer køkkengrej i støbejern. Flere faser i fremstillingen foregår stadig ved ren håndkraft og er afhængig af medarbejdernes erfaring, kundskaber og evner. Det er ikke noget tilfælde, at produkterne støbes i Skeppshult, hvor man som noget helt unikt har adgang til det rette støbe sand og ikke mindst har tillært sig håndværket gennem generationer.

Resultatet er et bredt sortiment af køkkengrej, som bruges både af professionelle og amatører, som ønsker at løfte deres gastronomiske rammer op på et højere niveau. Rustikke, robuste og smukke produkter, som alle leveres med 25 års garanti på selve støbejernet.

Der er tale om produkter som går fra en 8 cm pande og op til 36 cm og med en holdbarhed ud over det sædvanlige og til brug på alle varmekilder.  

De fleste produkter tilbydes med 3 slags håndtag, stål, træ eller silikone.

Panderne er IKKE emaljeret men indbrændt med BIO rapsolie for at give dem den velkendte non-stick funktion. Med disse produkter er det muligt at tilføre helt op til 846% ekstra naturligt jern til maden, hvilket kan betyde meget for folk med jernmangel.

 

Navnenyt

Filer

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere