06.11.2019  |  Kitchen  |  Table top

Servering i farver

Indhold fra partner Hvad er dette?

Ernæringseksperten, TV-værten og forfatteren Christian Bitz sætter kulør på middagsbordet denne sæson med enestående ’Gastro’-tallerkener, der stimulerer dine sanser og får selv en kedelig rugbrødmad til at ligne en madoplevelse udover det sædvanlige.

Stentøjstallerkenernes matte yderside komplementeres på allerfineste vis af den store spiseflade i reaktiv glasur, som er kendetegnende for hele BITZ-universet. Den unikke glaseringsteknik giver hver eneste tallerken sit helt eget udtryk med variationer i aftegninger og nuancer, og det spændende farvespil skaber modspil til dine retter, der aldrig før har set så indbydende ud.

Den håndlavede serie består af en frokost- og middagstallerken og kommer i otte farver, der gerne må mikses på kryds og tværs af størrelser for et mere legende helhedsindtryk.

BITZ forhandles hos en lang række isenkræmmere og stormagasiner.

Mere fra F&H A/S

F&H A/S

www.fh-as.dk

F&H A/S er Skandinaviens største bolig-brandhouse inden for køkken, bord, bad og interiør.  

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere