04.12.2019  |  Kitchen  |  Table top

Servér cocktailklassikeren ’Moscow Mule’ med manér

Indhold fra partner Hvad er dette?

Godt nok antyder navnet en russisk forbindelse, men den friske cocktailklassiker ’Moscow Mule’ har altså intet med Moskva at gøre. Tværtimod.

Den blev opfundet i 1940’erne af to snedige, amerikanske herrer, John G. Martin, der var spiritusdistributør og havde rettighederne til Smirnoff Vodka, og barejeren Jack Morgan, der selv producerede ginger beer. Med lime og ingefær skabte de ikke bare en genistreg, men banede vejen for vodka på det amerikanske marked.

Traditionelt serveres cocktailen i et kobberkrus for at holde drikken kold, og denne sæson vil Lyngby Glas altså gerne gøre skikken efter med et detaljeret, eksklusivt krus med et råt, industrielt udtryk.

Moscow Mule

5 cl. vodka

1 cl. sukkersirup

Limejuice fra en halv lime

Ginger beer

Is

Lime til pynt

Hæld vodka, sukkersirup, limejuice, ginger beer og is i det nye kobberkrus, og pynt med en skive lime på toppen.

Lyngby Glas forhandles hos en lang række isenkræmmere og stormagasiner.

Mere fra F&H of Scandinavia A/S

F&H of Scandinavia A/S

www.fh-as.dk

F&H er Skandinaviens største bolig-brandhouse inden for køkken, bord, bad og interiør. Med mere end 20 brands og op mod 10.000 forskellige designs på lagerhylderne, bl.a. Södahl, Rosti, BITZ, Zone Denmark, Blomsterbergs, HOLM, Morsø, Villa Collection, Medusa Copenhagen og Lyngby Glas, er F&H of Scandinavia branchens førende leverandør. Innovation er omdrejningspunktet i alle sammenhæn…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere