23.12.2021  |  Furniture  |  Belysning

Selvfølgelighed

God stil går aldrig af mode. Derfor blev lamperne Governor og Gothic også det naturlige tilvalg, da de nuværende ejere af LYFA skulle gennemgå det enorme bagkatalog. 

To lamper, der udmærker sig ved at være fremstillet i børstet messing med noget så fint som perforerede kighuller og håndtag i mørkebrun valnød.

Hvor Governor er en bord- og standerlampe, er Gothic en væglampe med både en og to skærme. Begge kollektioner udmærker sig ved deres små detaljer i form af perforerede kighuller, dekorative lyssætninger og et eviggyldigt formsprog. Bag designene står danske Bent Karlby.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere