07.12.2018  |  Business  |  Udstyr

Segways og eldrevne løbehjul bliver lovlige i trafikken

Indhold fra partner Hvad er dette?

Segways og løbehjul med elmotorer er elsket af både børn og voksne. Hidtil har der dog hersket en del forvirring omkring lovgivningen. Nu har et bredt flertal i Folketinget netop vedtaget en lov, der tillader denne type eldrevne køretøjer.

Loven gælder fra 1. januar 2019. I første omgang er der tale om en forsøgsordning på 1 år for Segways og el-løbehjul, som alle står til at få pålagt en fartgrænse på 20 km i timen.

Hos Witt A/S, der satser stort på deres nye division Witt E-Commute – fremtiden for personlig mobilitet, hilses det nye lovforslag velkommen. Salgs- og produktchef for Witt E-Commute, Thomas Jæger Molzen udtaler:  ”I en tid med flere og flere af denne type køretøj, så det er nødvendigt at få nogle regler at forholde sig til. Vi glæder os over, at vi nu i Danmark endelig kan følge med udviklingen i resten af verden, når det gælder lovligheden og fremtiden for personlig transport.”

Witt E-Commute består af bl.a. elcykler og Ninebot by Segway, hvor modeller som Drift W1, miniLITE, miniPLUS samt det utrolig populære og testvindende løbehjul ES1 nu bliver lovlige. Witt står for distributionen i hele Skandinavien.

Har du endnu ikke styr på julegaven til manden eller junior, så kan du nu med god samvittighed købe den allerfedeste julegave! Vi foreslår fx:

  • Ninebot by Segway ES1 KickScooter er et utroligt populært og testvindende elektrisk løbehjul i høj kvalitet og med stor sikkerhed. Det er ikke et traditionelt transportmiddel, men fremtiden indenfor personlig transport. Opladning på bare 3 timer og en rækkevidde på 25 km. LED lys, samt en topfart på 20 km/t.
  • Segway Drift W1 e-Skates er nyt selvbalancerende elkøretøj med en teknologi, der er udviklet af Segway. Du skal blot bruge dine indbyggede balanceevner for at komme fra A til B. Drift W1 er et opsigtsvækkende produkt, som kan køre op til 12 km/t og har en brugstid på op til 45 min. på en enkelt opladning. Segway Drift W1 er udstyret med LED-lys foran og bagved, hvilket betyder, at den både kan anvendes i dagslys samt efter mørkets frembrud.

Se Witt E-Commutes sortiment her: http://witt.zone/ninebot-by-segway/

Højtopløse billeder: http://media.witt.dk:8080/_Rl_B-aFpvfq2RR

Transportministeriets hjemmeside: https://www.trm.dk/da/nyheder/2018/smaa-motoriserede-0612

Tags: Witt A/S

Mere fra Witt A/S

Witt A/S

www.witt.dk

Witt A/S er Nordens stærkeste brand house. Vi repræsenterer og har agentur for en lang række internationale brands, men udvikler og distribuerer også produkter under eget navn. Fælles for vores mange forskelligartede brands er, at de udvikler eksklusive produkter og apparater til hjemmet med fokus på godt design. Witt har bl.a. udviklet sin egen serie af hårde hvidevarer i strømlinet, nordisk stil…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere