16.08.2018  |  Furniture  |  Design

Sceenen er sat!

Gejst lancerer første større møbel.

Den danske virksomhed lancerer et nyt modulopbygget reolsystem. Sceene er navnet på reolsystemet, der er fremstillet i lys eg og med moduler i eg og tekstil. Modul for modul kan reolsystemet bygges op i højden eller forlænges til siderne og tilpasses med låger, sider og bagpanel, der enten udføres i eg eller polstres med tekstilet Go Check fra Gabriel i et udvalg af fire farver.

Ramme for personlige fortællinger

Sceene er designet af Michael Rem form Gejst og ifølge en pressemeddelelse fra brandet er tankerne bag reolsystemet: ”at skabe en ramme for de fortællinger, der udvikles rundt omkring i huse og hjem… I mødet mellem egetræet og teksturen i tekstilen opstår en håndgribelig sanselighed, der hæver den visuelle oplevelse til højeste niveau.”

Sceene kan tilpasses efter behov og eksempelvis udføres i en høj udgave som en bogreol, i en lav udgave som et barskab eller som et moderne alternativ til den velkendte stigereol.

Sceene er tilgængelig hos Gejst-forhandlere og på gejst.com fra uge 31.

www.gejst.com

-SSK

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere