09.10.2018  |  Kitchen  |  Udstyr

Sage the Control Freak - kogepladen fra drømmeland

Indhold fra partner Hvad er dette?

Er du professionel kok eller madnørd helt ind til benet? Måske er du bare interesseret i at få det bedste og mest præcise resultat HVER gang, du laver mad? Så er Sage Commercial the Control Freak™ et MUST-HAVE for dig!

Karamel, pocherede æg, emulgerende saucer … der er nok af udfordringer i køkkenet, hvis du giver dig i kast med temperaturfølsomme madretter. Det kræver både tålmodighed og en god portion held at komme i mål på en almindelig induktionskogeplade. Men hvorfor risikere at mislykkes, når du kan lykkes hver gang? Må vi introducere dig for Sage the Control Freak!

The Control Freak fra Sage Commercial er den første induktionskogeplade, der med allerstørste præcision kan måle, indstille og holde 221 forskellige temperaturer fra 30°C til 250°C. Over den keramiske glasplade sidder en censor i direkte kontakt med gryden ovenpå kogeenheden, derfor aflæses overfladetemperaturen uhyre præcist. Et medfølgende spydtermometer sikrer, at temperaturen holdes inden i gryden også. Du bestemmer selv, hvor hurtigt den ønskede temperatur skal nås.

Sage the Control Freak er en solid fætter i et lækkert design. Den rokker sig ikke ud af stedet, hvilket gummidutterne under bunden også medvirker til. Praktisk og super nem at rengøre. Med aftagelige kontrolknapper i rustfrit stål, som tåler at komme i opvaskemaskine.   

Rasmus Palsgård, der er konsulent og blogger om mad og drikkevarer på sin side FEINSMECKEREN.DK, har testet the Control Freak og skriver bl.a.:

“The Control Freak er en fritstående induktionskogeplade; men den betegnelse yder på ingen måde The Control Freak retfærdighed. Navnet indikerer rigtig godt, hvad det drejer sig om: Det er et apparat til nørden, der vil have fuld kontrol over sin madlavning. Kogepladen går hele vejen fra rumtemperatur op til 250 grader, og det fantastiske er, at du kan justere temperaturen med +/- én grad ad gangen. Det åbner op for en lang række muligheder og langt bedre kontrol, når du laver mad, der kræver stor præcision.”

Læs hele anmeldelsen her:  http://feinschmeckeren.dk/anmeldelser/test-af-the-control-freak-kogepladen-fra-droemmeland/

Vejledede pris: 17.899,- kr.

”Heat is the secret ingredient”

Harold McGee

Mere fra Witt A/S

Witt A/S

www.witt.dk

Witt A/S er Nordens stærkeste brand house. Vi repræsenterer og har agentur for en lang række internationale brands, men udvikler og distribuerer også produkter under eget navn. Fælles for vores mange forskelligartede brands er, at de udvikler eksklusive produkter og apparater til hjemmet med fokus på godt design. Witt har bl.a. udviklet sin egen serie af hårde hvidevarer i strømlinet, nordisk stil…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere