19.05.2021  |  Business  |  Branchenyt

Sørensen Læder udfordrer det konventionelle

Hos Sørensen Læder søger man løbende nye måder at anvende læder udover det typiske eller traditionelle. Sådan er tilfældet med Space Ovals, der er polstret med NUANCE kollektionen, som begge er skabt i samarbejde med Space Copenhagen. 

Ovalerne er en serie af udstillingsobjekter, der viser effekten og taktiliteten af læder på organiske former. Serien udstilles i dag i Sørensen Læders showroom og udlånes til særlige projekter og udstillinger. 

De blev oprindeligt skabt som kunstobjekter for at udfordre konventionelle opfattelser af læder og dets brug. I dag fortsætter ovalerne med at inspirere til nye kreative projekter – med en fotoserie som den seneste.

For at understrege, hvordan ovalerne passer naturligt sammen med den menneskelige form, orkestrerede Sørensen Læder fotosessionen i sort og hvid for at fremhæve kroppens silhuet. 

NUANCE er en lækkert totonet og taktil kollektion. Den er udviklet i en farveskala af varme, naturlige nuancer suppleret med en farveskala i eksklusive gråtoner. Og har, som ekstra kvalitetssikring, gennemgået TVOC-test, der dokumenterer at krav til sundt indeklima er indtænkt.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere