31.01.2023  |  Interior  |  Tekstiler

Sød nostalgi ved sengetid fra Södahl

Indhold fra partner Hvad er dette?

Der er sød nostalgi til hele familien, når Södahl med sit nye sengesæt Forget-me-not putter hele familien med de bittesmå forglemmigej-blomster, som for alvor satte brandet på verdenskortet.

Som altid er kvalitet og funktionalitet i top, når Södahl reder op til en god nats søvn.

I år fejrer Södahl blandt andet sit 60-års jubilæum med en relancering af det søde motiv Forglemmigej. Derfor pryder den lille fine blomst naturligvis også det nye sengesæt fra Södahl, som fås i størrelser og farver, der matcher hele familien.

Retro-look med lækker komfort

Med det nye Forget-me-not sengesæt er der redt op til hygge med et skønt retro-look i rolige farver. De voksne kan vælge mellem dynebetræk, som måler henholdsvis 140 x 200 cm, 140 x 220 cm eller 200 x 220 cm, mens pudebetrækket måler 60 x 63 cm.

Både store og små nyder godt af pude- og dynebetræk med en diskret lynlåslukning, som sikrer god komfort. Baby Bed Forget-me-not og Junior Bed Forget-me-not har pudebetræk med målene 40 x 45 cm, mens dynebetrækkene måler henholdsvis 70 x 100 cm og 100 x 140 cm.

Blide nuancer

Det nye Forget-me-not sengesæt er i en lækker 100 % bomuld-satinvævning og STANDARD 100 by OEKO TEX®. Baby og junior-sættene fås i farverne Sky blue eller Straw, mens de voksne også kan vælge en smuk grøn udgave.

Södahl blev grundlagt i 1963 af designer og kunstner Hans Jürgen Schöbel. Med Forglemmigej, motivet som i jubilæumsåret får en renæssance under navnet Forget-me-not, blev brandet kendt i Europa og Nordamerika. Södahl gik nu fra at være et lille familiedrevet firma til at blive en af Europas førende udbydere af livsstilsprodukter til boligen – i form af tekstiler til alle boligens rum.

Mere fra F&H Group A/S

F&H Group A/S

https://www.fh-group.dk/

F&H A/S er Skandinaviens største bolig-brandhouse inden for køkken, bord, bad og interiør.  

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere