25.11.2015  |  Interior  |  Tekstiler

Södahl til både det moderne og det klassiske julebord

Indhold fra partner Hvad er dette?

Hvad enten du er til det traditionelle og klassiske, røde julebord eller til det moderne og individuelle christmas look, kan du i Södahls kollektion finde dugen, der understreger dit udtryk.

En af Södahls nye duge hedder Christmas Pine og kan både pyntes op til jul og bruges som en vinterdug. Dessinet er inspireret af trægrænsen i det nordligste Norge, hvor skov afløses af tundra – der hvor du finder nåletræer, der kæmper for overlevelse i naturens højder og lave temperaturer. Nåletræerne er sejlivede og rå, og de karakteristiske nåle og kogler har givet inspiration til dessinet Christmas Pine. 

Dugen Midnight Stars er anderledes, fin og sød. Mønstret er en gengivelse af etniske kakler, der lader de små stjerner træde frem – en juledug der på én gang er grafisk og etnisk. 

Christmas Mood er den traditionelle røde juledug i det klassiske mønster Hills. Christmas Mood er fremstillet i Södahls ypperste kvalitet damask – en blank og silkeblød dug, som giver bordet et flot og stilfuldt look. 

Mere fra F&H Group A/S

F&H Group A/S

https://www.fh-group.dk/

F&H A/S er Skandinaviens største bolig-brandhouse inden for køkken, bord, bad og interiør.  

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere