22.02.2023  |  Interior  |  Tekstiler

Södahl putter hele familien

Indhold fra partner Hvad er dette?

Södahl ønsker både store og små en dejlig og sund nattesøvn med det nye Gingham sengetøj, som lader kvalitet, design og funktionalitet gå op i en højere enhed. Sengesættet fås til både juniorer og til de helt små – foruden naturligvis til mor og far.

Behageligt blødt bomuld i en elegant satinvævning med glat finish, som samtidig giver ro og velvære, når familiens yngste skal have sin middagslur. Eller når Ole Lukøje siger godnat til hele familien. Gingham er trendy tidløshed tilsat masser af komfort.

Tidløse tern

Klassiske køkkentern giver Gingham sit populære retro-look, der matcher både børneværelserne og de voksnes master bedroom perfekt. Pudebetrækket måler 60 x 63 cm, mens dynebetrækket fås i størrelserne 140 x 200 cm og 140 x 220 cm. 

Baby Bed Gingham og Junior Bed Gingham har pudebetræk med målene 40 x 45 cm, mens dynebetrækkene måler henholdsvis 70 x 100 cm og 100 x 140 cm. Alle Gingham pude- og dynebetræk har diskret lukning med lynlås og sikrer dermed en høj grad af komfort.

Bløde nuancer

Det slidstærke Gingham er fremstillet af 100 % bomuld og er STANDARD 100 by OEKO TEX®. Gingham giver en afslappet og hyggelig atmosfære til børne- og soveværelser, og sengesættes bløde nuancer går igen i de tre farvevarianter Beige, Sky Blue og Straw.

Mere fra F&H Group A/S

F&H Group A/S

https://www.fh-group.dk/

F&H A/S er Skandinaviens største bolig-brandhouse inden for køkken, bord, bad og interiør.  

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere