21.12.2022  |  Interior  |  Tekstiler

Södahl på kryds og tværs

Indhold fra partner Hvad er dette?

Bløde puder, lækre plaider og flotte sengetæpper. De er alle et must i den moderne bolig, hvor de ikke blot udfylder deres oprindelige funktion, men også er en central del af selve boligindretningen og hjemmets personlige udtryk.

Fra det enkle, klassiske look, der holder evigt, til det super trendy designstatement, som rammer lige ned i tiden her og nu. Nyhederne fra Södahl rummer det hele, og som altid er kvaliteten i materialer helt i top, ligesom de lækre mønstre og farver kan kombineres på kryds og tværs.

Godt håndværk

Det kan være romantisk, det kan ose af hygge, eller det kan være luksuriøst. Puder, plaider og sengetæpper giver boligen masser af stemning og stoflighed, som bevidst kan bruges som med- og modspil til arkitektur og møbler.

Artisan betyder håndværker, og Artisan-sengetæppet med den vævede vaffelstruktur er netop godt håndværk iklædt lækkert design. Fås i både brun og multifarvet. Det samme gør Artisan-plaid og -pude. Tæppet fås i målene 200 x 260 cm og 240 x 260 cm, plaiden måler 130 x 170 og puden 50 x 50 cm.

Tern, bladmotiver og stoflighed

Der er flot struktur i Scallop-pudernes strikkede mønster. De fås i grå, taupe og indigo og måler 45 x 45 cm. Samme mål har Urban-puderne med de tidløse tern. Både tidløs og trendy er også Drops-puden, der som de beige, blå og grønne Abstract leaves-puder med natursmukt bladmotiv måler 40 x 60 cm.

Den ensfarvede Linen-gavlpude i ash eller beige, måler 60 x 80 cm og er i 100 % hørlærred med polyesterfyld. Resten af de flotte nyheder er alle i 100 % bomuld og STANDARD 100 by OEKO TEX® – skabt til at give boligindretningen et flot, personligt udtryk.

Mere fra F&H Group A/S

F&H Group A/S

https://www.fh-group.dk/

F&H A/S er Skandinaviens største bolig-brandhouse inden for køkken, bord, bad og interiør.  

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere