12.08.2016  |  Interior  |  Tekstiler

Södahl lancerer ny designlinje med Flora Danica motiver

Indhold fra partner Hvad er dette?

Botaniske referencer, vintage og grønne nuancer – formår du at integrere disse tre store indretningstrends i din bolig, er du sikker på at ramme årets absolut mest moderne stil indenfor indretning.

Som en hyldest til et af verdens mest ambitiøse planteværker lancerer Södahl en ny designlinje med originale Flora Danica motiver.

Flora Danica er navnet på et af verdens største planteværker med over 3000 kobberstukne, botaniske billedtavler - udgivet fra 1761 til 1883. Værket blev bestilt af daværende kong Frederik V, som ønskede at udvide befolkningens viden om naturen.

I Södahl Flora Danica lanceres to sengesæt: ’Kløver’ og ’Forglemmigej’ samt tre viskestykker med motiverne: ’Purløg’, ’Dild’ og ’Skovsyre’.

Motiverne er nænsomt blevet rentegnet med stor respekt for de originale motiver. Blomsterne og urterne gengives med de små unøjagtigheder, der er på de håndtegnede og kobberstukne tavler. Hvert dessin bærer tavlenummeret på den pågældende plante på en dekorativ label.

Sengetøjet Flora Danica Forglemmigej prydes af den spinkle plante med de karakteristiske spredte, lancetformede blade og små, fine blå blomster. Den letgenkendelige, fine rødlige blomst fremstår flot og iøjnefaldende på Flora Danica Kløver sengesæt. 

Mere fra F&H Group A/S

F&H Group A/S

https://www.fh-group.dk/

F&H A/S er Skandinaviens største bolig-brandhouse inden for køkken, bord, bad og interiør.  

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere