23.09.2022  |  Interior  |  Tekstiler

Södahl lancerer luksuriøst damasksengetøj

Indhold fra partner Hvad er dette?

Elegant og tidløst. Det klassiske sildebensmønster er mere populært end nogensinde før, og nu lancerer Södahl en række lækre sengesæt i serien Tiles, hvor et enkelt look kombineret med en udsøgt damaskkvalitet giver et godt fundamentet for sund søvn.

Som navnet antyder, har serien Tiles det smukke sildebensmønster som inspirationskilde. I dag findes sildebenene ikke bare som parketgulve eller flisemønster i bad og køkken, men også på trendy boligtekstiler, der er med til at give hjemmets indretning en elegant finish. 

Delikat damaskvævning 

Tætte og fintrådede tekstiler er resultatet af damaskvævning, som egentlig er en afart af satinvævning. Men ved at variere sine overspring i vævningen kan man væve smukke mønstre ind i selve stoffet – som eksempelvis det smagfulde Tiles-mønster. 

Det nye damasksengetøj fra Södahl kommer i tre flotte farver, nemlig en hvid – såkaldt – Optical white, den gråbrune Taupe samt den mørkeblå Ink blue, som alle giver et raffineret, men roligt look. 

Naturlig nattesøvn

Det nye Tiles-sengesæt er i 100% økologisk bomuld, GOTS-certificeret og STANDARD 100 by OEKO-TEX®. 

Tiles føles let og lækkert mod huden. Betrækket giver med sine fine bomuldsgarner og vævningen et ekstra luksuriøst look, og den flotte, matte glans flugter perfekt med tidens boligtrends.

Mere fra F&H Group A/S

F&H Group A/S

https://www.fh-group.dk/

F&H A/S er Skandinaviens største bolig-brandhouse inden for køkken, bord, bad og interiør.  

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere