26.10.2021  |  Dining  |  Table top

Södahl lancerer flere fristelser fra Tiles

Indhold fra partner Hvad er dette?

Serien Tiles kommer i mange farver, former og forskellige produkter, som alle har det tilfælles, at det smukke design minder om fliser lagt i et elegant sildebensmønster. Nu udvider Södahl Tiles-familien med en dækkeserviet i lækker silikone-kvalitet.

De nye dækkeservietter i designet Tiles er endnu et eksempel på Södahls kompromisløse holdning til kvalitet og design. Med Tiles er begge dele helt i top, og silikone-dækkeservietterne er endnu et smukt eksempel på hverdagsluksus, som vil klæde ethvert bord. 

Pænt og praktisk

Med inspirationen fra det klassiske sildebensmotiv har Tiles-dækkeservietterne på samme tid et tidløst og trendy udtryk, som passer ind i det fleste hjem. 

Mønstret, farverne og den matte finish giver en diskret stil, mens den praktiske silikone gør dækkeservietterne oplagte som en dekorativ hverdagsluksus, når familien mødes om de daglige måltider.

Dejligt og dæmpet

De flotte Tiles-dækkeservietter måler 33 x 48 cm og fås i fire dejlige, dæmpede farver, nemlig Beige, Forest green, China Blue og Grey, som matcher resten af Tiles-serien – og efteråret – smukt.

Tiles-dækkeservietterne er fremstillet af PBA-fri silikone og er fødevaregodkendt efter LFGB food grade: En tysk standard for produkter, der er i kontakt med fødevarer, som stiller højere krav, end man stiller i resten af Europa.

Mere fra F&H Group A/S

F&H Group A/S

www.fh-as.dk

F&H A/S er Skandinaviens største bolig-brandhouse inden for køkken, bord, bad og interiør. 

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere