11.02.2016  |  Interior  |  Tekstiler

Södahl indretter med globale strejf

Indhold fra partner Hvad er dette?

De globale strejf sætter varme og optimistiske aftryk i indretningen og beriger den nordiske bolig med sydlandske rytmer og temperament.

Beklæd dyne og pude med etniske rytmer og træk et uhøjtideligt og varmt udtryk ind i soveværelset. Sengetæppet Södahl Ethnic Vibes er et garnfarvet og jacquardvævet tæppe med sydamerikansk inspirerede frynser.

Under tæppet ses sengetøjet Bloom, der er Södahls fortolkning af markens og grøftekantens blomster, der står naive og uperfekte, som naturens små skønheder - vilde og stadig forunderlig skrøbelige.

Bag sengen ses løberen Ethnic Stripe og opbevaringskurvene Edge. På stolen ligger puden Rebel i groft vævet skind. 

Mere fra F&H of Scandinavia A/S

F&H of Scandinavia A/S

www.fh-as.dk

F&H Group A/S er Skandinaviens førende brandhouse inden for ’Kitchen Living Dining’ til faghandel, dagligvarehandel og B2C. Sortimentet på ca. 12.000 varer er fordelt på over 40 stærke brands – flere af dem egenejede. Koncernens hovedsæde er i Danmark, og med datterselskaber i Norge, Sverige, Finland, Tyskland og Kina. I alt er der mere end 3…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere