13.09.2018  |  Interior  |  Accessories

Södahl i Nordic Mind

Indhold fra partner Hvad er dette?

Alt overflødigt er fjernet og reduceret til kun det allermest nødvendige og æstetiske, og enkelhed er sat i højsædet. Vi ser skønheden i det ordinære og hverdagsagtige. Vi ser minimalismen.

Når Södahl lancerer sin efterårs- og vinterkollektion, er et af de helt store temaer ´nordic mind´. Her er stilen enkel, rolig og fredfyldt, og materialer inspireret af naturen i et ensfarvet harmonisk udtryk, i bløde make-up toner eller de klassiske og smukke blå nuancer.

De stramme, grafiske linjer og ensfarvede flader er sat sammen i harmoniske kontrastfarver. Södahl Connect er colour blocking i den helt enkle og minimalistiske form, hvor skønheden ligger i det rene og fredfyldte udtryk.

Dessinet afspejler det rolige og langsomme liv med hjemmet som den trygge base.

Södahl Connect fås i linen blue og tea green, dessinet fås også som sengetøj og plaid. 

Mere fra F&H of Scandinavia A/S

F&H of Scandinavia A/S

www.fh-as.dk

F&H er Skandinaviens største bolig-brandhouse inden for køkken, bord, bad og interiør. Med mere end 20 brands og op mod 10.000 forskellige designs på lagerhylderne, bl.a. Södahl, Rosti, BITZ, Zone Denmark, Blomsterbergs, HOLM, Morsø, Villa Collection, Medusa Copenhagen og Lyngby Glas, er F&H of Scandinavia branchens førende leverandør. Innovation er omdrejningspunktet i alle sammenhæn…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere