13.09.2018  |  Interior  |  Accessories

Södahl i Nordic Mind

Indhold fra partner Hvad er dette?

Alt overflødigt er fjernet og reduceret til kun det allermest nødvendige og æstetiske, og enkelhed er sat i højsædet. Vi ser skønheden i det ordinære og hverdagsagtige. Vi ser minimalismen.

Når Södahl lancerer sin efterårs- og vinterkollektion, er et af de helt store temaer ´nordic mind´. Her er stilen enkel, rolig og fredfyldt, og materialer inspireret af naturen i et ensfarvet harmonisk udtryk, i bløde make-up toner eller de klassiske og smukke blå nuancer.

De stramme, grafiske linjer og ensfarvede flader er sat sammen i harmoniske kontrastfarver. Södahl Connect er colour blocking i den helt enkle og minimalistiske form, hvor skønheden ligger i det rene og fredfyldte udtryk.

Dessinet afspejler det rolige og langsomme liv med hjemmet som den trygge base.

Södahl Connect fås i linen blue og tea green, dessinet fås også som sengetøj og plaid. 

Mere fra F&H of Scandinavia A/S

F&H of Scandinavia A/S

www.fh-as.dk

F&H of Scandinavia er Skandinaviens største grossist indenfor isenkram, og med mere end 8.000 forskellige varer på lagerhylderne - bl.a. Bitz, HOLM, Kähler, Södahl, Margrethe-skålen,  Blomsterbergs, Nuance, Lyngby Glas, Morsø og mange, mange flere.  Innovation er omdrejningspunktet i alle sammenhænge i hele koncernen. Kun ved konstant at udvikle, finde og markedsføre nye produkter i nye former…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere