24.08.2016  |  Interior  |  Tekstiler

Södahl i farven mauve

Indhold fra partner Hvad er dette?

Mauve er i øjeblikket en af de mest omtalte farver i modeverdenen. Mauve indbyder til poesi og fordybelse og er let at kombinere fx med effektfulde træ- og metal items.

Mauve er i øjeblikket en af de mest omtalte farver i modeverdenen. Farven er opkaldt efter blomsten katost og er en delikat farve i familie med rosa og lavendel.

Mauve tilfører de velkendte pasteller et bredere spektret, indbyder til poesi og fordybelse – til dagdrømmeri og stilhed – og farven er let at kombinere med effektfulde træ- og metalitems.

Det æstetiske, ensfarvede sengesæt Södahl Bricks henvender sig til dig, der ønsker et sofistikeret og elegant sengesæt med et diskret og roligt mønster, der blidt toner frem i det bløde bomuldssatin. 

Mere fra F&H of Scandinavia A/S

F&H of Scandinavia A/S

www.fh-as.dk

F&H er Skandinaviens største bolig-brandhouse inden for køkken, bord, bad og interiør. Med mere end 20 brands og op mod 10.000 forskellige designs på lagerhylderne, bl.a. Södahl, Rosti, BITZ, Zone Denmark, Blomsterbergs, HOLM, Morsø, Villa Collection, Medusa Copenhagen og Lyngby Glas, er F&H of Scandinavia branchens førende leverandør. Innovation er omdrejningspunktet i alle sammenhæn…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere