13.11.2019  |  Interior  |  Tekstiler

Södahl Fine Lines sengetøj

Indhold fra partner Hvad er dette?

Blå – den klassiske interiørfarve som vi aldrig bliver trætte af

Fra lys og fjerlet til dyb og mørk - en verden af blå nuancer. Den klassiske blå popper igen og igen op som en af de mest populære farver, og de næste sæsoner spås den lyseblå at blive den mest populære fra den blå farvepalet.

I den spirituelle verden er den rolige lyseblå selve symbolet på balance mellem krop og sind, og det er farven der leder tankerne tilbage til en sommerdag, havets brusen og sommerhusets knirken.  

Når Södahl vælger at klæde et af de nye sengesæt, Södahl Fine Lines, i lyseblåt, er det netop for at lade dynen og puden være med til at skabe en let og lys stemning - et roligt og harmonisk åndehul i soveværelset.

Med Södahl Fine Lines Sengesæt får du klassisk tern og grafiske linjer sat sammen på en iøjnefaldende måde, så de farvede felter giver en moderne colour blocking effekt. Den fine satinvævede bomuldskvalitet lader farverne komme til udtryk på en særlig intens måde.

Mere fra F&H A/S

F&H A/S

www.fh-as.dk

F&H A/S er Skandinaviens største bolig-brandhouse inden for køkken, bord, bad og interiør.  

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere