29.04.2021  |  Interior  |  Dekoration

Sæt studenterhuen på sned med Medusa-Copenhagen

Indhold fra partner Hvad er dette?

Foråret er tiden, hvor farverne og studenterne springer ud. Med kreativt solskin og masser af lune har vi skabt figurer til alle, der er på udkig efter en helt særlig studentergave.

En gave, som kan blive ved at vække minder om den skønne og sjove studentertid.

Huen sidder som den skal på vores nyudklækkede studenter. Nu er de klar til at indtage verden – og vække både nysgerrighed og skæve smil. Hos Medusa-Copenhagen lever vi i et univers af farveglæde og finurlige figurer, som vi har skabt med hjertet og designet med humor, livsglæde og fritgående fantasi. De kække studenter er nyeste skud på stammen.      

En helt igennem unik gave

Det er en ganske særlig fornemmelse, når studenterhuen lander på hovedet. Derfor skal det selvfølgelig også fejres med en både personlig og unik gave, når vores venner og familiens unge springer ud med bøgegrene og studenterkørsel.

Figurerne fra Medusa-Copenhagen er håndlavede, og dermed har hver enkelt af vores studenter sin egen, unikke udstråling – nøjagtigt som det smukke, unge menneske, gaven gives til. Den lille figur er lavet med stor varme og omtanke og er kreeret til dem, der vil give en speciel gave med personligt præg.

Stolte studenter med godt humør

De fire studenterfigurer, som stolt holder studenterbeviset frem, er kun ni centimeter, men de er tårnhøje på x-factor og godt humør – og sætter deres hue, som de vil. De fås som en kvindelig eller mandlig blå student og en kvindelig eller mandlig rød student.

Alle Medusa-Copenhagens figurer er håndformede – og er bogstaveligt talt enestående, da hele vores finurlige univers er formet med hjertet, håndstøbt med humør og håndmalet med glæde.

Mere fra F&H Group A/S

F&H Group A/S

www.fh-as.dk

F&H A/S er Skandinaviens største bolig-brandhouse inden for køkken, bord, bad og interiør. 

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere