08.02.2019  |  Bloom  |  Brugskunst

Sæt ansigt på buketten

Som en hyldest til Wiinblads livsglade streg lancerer Bjørn Wiinblad Denmark nu to kegleformede vaser med personlighed.

Bjørn Wiinblads univers har altid været et overflødighedshorn af stærke kvindeskikkelser og fantasifulde floraer. For blomster- og designfans er det paradis at få en Wiinbladvase i hånden – og med lanceringen af vasen Eva præsenterer Bjørn Wiinblad Denmark en ny designpersonlighed, der omsætter Wiinblads karakteristiske DNA til moderne, moderigtig brugskunst.

Med vasen hylder Bjørn Wiinblad Denmark multikunstneren og hans evne for at kombinere kunstneriske dekorationer med funktionelle hverdagsobjekter. Vasen Eva tager foråret og sætter det på farveformel med blå, koral og lysegule toner, der stammer fra Wiinblads originale illustrationer og samtidig matcher tidens aktuelle farvetrends.

Eva Vase i blankglaseret porcelæn med farvet blomsterrelief findes i to versioner. En udgave i blåtoner med koral, der måler 18, 5 cm og den lidt mindre gule version, der måler 15 cm i højden.

www.bjornwiinblad-denmark.dk

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere