23.03.2022  |  Dining  |  Food

Rustikt og rustfrit fra HOLM

Indhold fra partner Hvad er dette?

Munter og maskulin med masser af plads til store armbevægelser, når der skal sættes fokus på det saftige, sunde og velsmagende måltid. Det er Claus Holm.

Det maskuline og rustikke går naturligvis igen i den nye madkasse og vandflaske fra HOLM – skabt i flot, råt og rustfrit stål.

Skal man ud at fiske, elsker man vandreture i det spirende forår og måske en uplanlagt tur med vennerne ud i det blå. Eller vil man bare forkæle sig selv med en ekstra lækker madpakke i skolen eller på jobbet. HOLM har i alle tilfælde den helt rigtige madkasse og matchende vandflaske i et flot og funktionelt design i rustfrit stål.

Enkelt og bekvemt

Glem alt om kedelige, flade madder og utilregnelige plastikgafler, der hverken er gode for miljøet eller for nydelsen af måltidet. Med en ny, designmæssigt skarp madkasse giver HOLM madpakken et lækkert løft.

Med den effektive rumdeling kan man let holde maden frisk og fx undgå, at brødet bliver blødt, ligesom designet rummer et særligt bæger til dip, dressing og lignende. Desuden inkluderer nyheden fra HOLM en matchende gaffel i rustfrit stål, som let sættes fast på låget af madkassen.

Smart på turen

Madpakke skal naturligvis nydes sammen med lidt læskende vand eller saft. Den nye vandflaske fra HOLM er også i rustfrit stål og rummer 700 ml. Flasken er udstyret med en karabinhage, så den let kan fastgøres til fx bælte eller taskerem og dermed er hurtig at komme til, når man er på tur.

Madkassen, som tåler opvaskemaskine, måler L 20, W 14,3 og H 6,1 cm. Både den og vandflasken er naturligvis udvalgt, testet og godkendt af Claus Holm selv. En kok, der på alle måder kan sit kram.

Mere fra F&H Group A/S

F&H Group A/S

https://www.fh-group.dk/

F&H A/S er Skandinaviens største bolig-brandhouse inden for køkken, bord, bad og interiør.  

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere