13.10.2022  |  Interior  |  Dekoration

Rudolf trommer julen ind hos Medusa-Copenhagen

Indhold fra partner Hvad er dette?

Årets næstsidste måned er kendt for at være mørk, kold og blæsende. Det forhindrer ikke, at vi hos Medusa-Copenhagen elsker november – for efter den kommer december og julen.

Og med november er det også for alvor tid til at fylde hjemmet med stemningsfulde stearinlys.

Som altid glæder vi os i Medusa-Copenhagen så meget til julen, at vi næsten ikke kan vente. Heldigvis falder første søndag i advent 2022 i november, og vi har naturligvis sluppet fantasien løs og skabt en række skønne, skæve advents- og kalenderstager. Som bare venter på at blive tændt.

Smilende stjernestunder

Fortællingen lyder, at det var ledestjernen, der glimtende førte de tre vise mænd til Betlehem, og i julesangene hører vi, at stjernerne både blinker, vinker og smiler.

Med adventsstagen Starlight Express er der rigeligt med glitter og plads til masser af smil og kreative krumspring. For stagen står flot i sig selv, men kan også pyntes med eksempelvis lidt krisstorn eller et overflødighedshorn af gran, godter og gavepakker i miniaturestørrelse.

Keramisk kalenderstage

Hos Medusa-Copenhagen har vi kombineret to andre juletraditioner, kalenderlys og julekugler, i en sød og stemningsfuld keramisk kalenderstage. Stagen har en diameter på 13,5 cm og passer perfekt med vores nye Angel Light-kalenderlys i paraffin, som er 25 cm højt og 5 cm i diameter.

I Danmark pynter man ofte juletræet med små trommer, og i år lader vi også Rudolf the Drummers bære en skøn kalenderstage formet som tromme. Ligesom Starlight Express-stagen er den lavet i polyresin – og naturligvis skabt med hjertet, håndstøbt med omhu og håndmalet med glæde.

Mere fra F&H Group A/S

F&H Group A/S

https://www.fh-group.dk/

F&H A/S er Skandinaviens største bolig-brandhouse inden for køkken, bord, bad og interiør.  

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere