07.08.2018  |  Business  |  Dekoration

Rudolf har fået et nyt hjem

Medusa Copenhagen og F&H har indgået samarbejde. Det betyder, at de skønne Rudolf’er, nisser, juletræer og mange andre sjove figurer og kreative produkter får nyt liv i professionelle rammer.

”Vi ser frem til samarbejdet, og vi glæder os meget til at Rudolf og alle hans venner kommer til Viborg. Det er ingen tvivl om, at det vil skabe liv og glade dage i huset”. Det siger en smilende Carsten Johansen, der er salgschef hos F&H med bl.a. ansvaret for Medusa Copenhagen.

Og ikke nok med at medarbejderne hos F&H glæder sig til at Rudolf kommer, Carsten Johansen fortæller, at han allerede har fået flere henvendelser fra kunder, der også glæder sig til at Medusa Copenhagen kommer ind under F&H’s vinger.

Medusa blev etableret i 1997 af Maj-Britt og Rie Bidstrup – mor og datter - i en lille butik på Christianshavn. Siden har virksomheden udviklet sig kraftigt. I en årrække var Medusa Copenhagen en del af Rikki Tikki Company, indtil den gik konkurs, og siden har Rie Bidstrup ledt efter den helt rigtige samarbejdspartner.

”Jeg er super glad for det nye samarbejde. F&H er topprofessionelle i alt, de gør. Der er styr på såvel produktion som markedsføring og salg, og dermed kan min mor og jeg koncentrere os om den kreative proces, og udvikle og videreudvikle kollektionen”, fortæller Rie.

Hun slår fast, at der vil være en lille julekollektion, men at man fremadrettet vil kunne møde en lang række nye udgaver af de velkendte figurer.

”I 2019 giver vi den gas. Vi skal naturligvis skabe et juleunivers, som kunderne kender det, men planen er samtidig at udvikle produkter, der kan bruges hele året, såvel helårskollektioner som forskellige celebration-produkter”, siger Rie, der ser frem til sparringen med nye, professionelle mennesker, og fortsætter:
”Det er altid godt, at få nye øjne på, der måske kan se nye muligheder og være med til at skabe nye visioner”.

Hos F&H er man mindst lige så glade for det nye samarbejde.
”Medusa Copenhagen passer fantastisk godt ind i F&Hs brandportefølje. Vi har ikke noget andet, der konflikter med det, og så er Rie en kreativ pige, der kan skabe en god udvikling”, siger Carsten Johansen, og tilføjer, at Medusa Copenhagens webshop også er en del af det nye samarbejde, og at den nu ligger i F&H-regi.

Og Carsten Johansen slutter af med at sige, at planen er, at man sammen skal skabe et Medusa-univers, der kan sprede glæde. ”Vi får mange input fra vores sælgere og merchandisere, og dem byder vi naturligvis ind med, og så kan vi tage os af salg m.v., så Rie og Maj-Britt kan være kreative”.

Til F&H’s husmesse til august har man naturligvis fundet en god plads til Medusa Copenhagen, ligesom man også vil kunne møde Rie og Medusa Copenhagen universet på Formland.

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere