29.09.2021  |  Kitchen  |  Food

Rostis Margrethe-skål i nyt format

Indhold fra partner Hvad er dette?

Siden Sigvard Bernadotte og Acton Bjørn i 1950’erne designede Margrethe-skålen for Rosti, er den karakteristiske røreskål blevet et vaskeægte køkkenikon.

I dag findes den i et væld af farver – og desuden i en udgave af stål. Som noget nyt lancerer Rosti nu ståludgaven i et sæt med tre skåle. 

Margrethe-skålen blev hurtigt lige så populær som den lille prinsesse Margrethe af Danmark, der dengang netop var blevet tronfølger. Med en funktionel gummiring i bunden, som kunne stabilisere skålen, samt en praktisk tud blev Margrethe-skålen hurtigt et af de vigtigste basisredskaber i det moderne køkken – og er det fortsat.

Sofistikeret look

Da det nye sæt af skåle er produceret i 8/18 stål, holder skålene formen ved tilførsel af varme fødevarer, ligesom de er nemme at affedte, hvis man eksempelvis har arbejdet med madolier eller æggehvider.

Margrethe-skålene i stål har et flot og eksklusivt look med satin-finish indvendig, men en blank finish udvendig. Samtidig er skålene, der matcher både det moderne og det klassiske køkken, praktiske og nemme at stable.

Høj kvalitet

Der findes allerede et stålsæt med to skåle, men nu tilføjer Rosti en Margrethe-røreskål i stål, som rummer 2 liter. Dermed kommer det nye sæt med til at rumme størrelserne 1,5 liter, 2 liter og 3 liter. 

Margrethe-skålene tåler varme fødevarer, men dog ikke mikroovn, og kan både vaskes i opvaskemaskine og bruges i fryseren. Det nye sæt med Rostis designklassiker i stål er af vanlig høj kvalitet og har derfor naturligvis fem års garanti.

OBS! Forventes på lager medio oktober. 

Mere fra F&H A/S

F&H A/S

www.fh-as.dk

F&H A/S er Skandinaviens største bolig-brandhouse inden for køkken, bord, bad og interiør.  

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere