09.06.2022  |  Business  |  Branchenyt

Rosendahl Design Group føjer stærk forandringsprofil til bestyrelsen

Som led i en større transformation af forretningen opruster Rosendahl nu bestyrelsen med Nille Skalts, der i mere end 20 år har rådgivet store virksomheder og SMV’er i deres sociale og bæredygtige potentiale.

Rosendahl Design Group har føjet Nille Skalts til sin bestyrelse, hvor hun supplerer de eksisterende medlemmer med sin lange erfaring med forandringsledelse ikke mindst fra virksomheder, der søger at tage større ansvar for deres omverden og blive aktive medspillere i en mere bæredygtig samfundsudvikling. 

Ejer og bestyrelsesformand, Henrik Rosendahl, ser frem til samarbejdet med Nille Skalts, der siden 2021 som konsulent har taget del i et af virksomhedens centrale strategiske projekter.

“Jeg glæder mig meget til samarbejdet med Nille i bestyrelsen for Rosendahl. Holdningsmæssigt og værdimæssigt er der et endog meget stærkt match, og via sit samarbejde med os de seneste måneder har hun allerede grundig indsigt i virksomheden og stor forståelse af, hvem vi er, hvad vores værdier er, og hvordan vi arbejder, siger han.

Nille Skalts er ledende partner i forandringsbureauet Märk, grundlægger og direktør for den Nordiske B Corp bevægelse og bestyrelsesmedlem i Urgent.Agency. Hun er forhenværende ledende partner af Spark, og har en baggrund fra konsulentbranchen fra både Danmark, Frankrig og USA.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere