06.12.2019  |  Kitchen  |  Table top

ROCKS – Zone Denmark går i baren

Indhold fra partner Hvad er dette?

Nu lokker Zone Denmark kvinderne ned af barstolen og lader dem selv gribe cocktailshakeren. Det nye barkoncept ROCKS er dedikeret til moderne og festglade kvinder med hang til fristende farver og lækkert design.

Man behøver ikke bevæge sig ud i nattelivet for at dyrke den globale trend med avancerede cocktails og special-rom, -gin og -vodka.

Zone Denmark lancerer nu ROCKS – en serie lækkert designet bartilbehør, som giver forbrugerne mulighed for at drysse glamour, fest og selvforkælelse ud over hverdag og weekender.

ROCKS gør op med kategoriens traditionelle udtryk, hvor produkterne fremstår kølige og maskuline. Seriens to kollektioner er nemlig skabt i samarbejde med talentfulde danske designere med særligt øje for kvinders smag.

Den første – Classic ROCKS – hylder, men gentænker det klassiske barmiljø. Det er nyfortolkninger af krystalglas og cocktailudstyr, der mikser det kantede maskuline med det kurvede feminine.

Color ROCKS er en udpræget organisk, opsigtsvækkende og feminin kollektion – både hvad design og farver angår. Et råt, men farverigt univers, hvor pigerne mixer deres egne daiquiris.

ROCKS er velkendte produkter som isspande, shakere, målebægre, stødere og lommelærker til trekkingturen – alt til tilgængelige priser. Alle i et nyt formsprog, der blæser på konventionerne og sætter nye farver på festen.

Mere fra F&H of Scandinavia A/S

F&H of Scandinavia A/S

www.fh-as.dk

F&H er Skandinaviens største bolig-brandhouse inden for køkken, bord, bad og interiør. Med mere end 20 brands og op mod 10.000 forskellige designs på lagerhylderne, bl.a. Södahl, Rosti, BITZ, Zone Denmark, Blomsterbergs, HOLM, Morsø, Villa Collection, Medusa Copenhagen og Lyngby Glas, er F&H of Scandinavia branchens førende leverand…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere