26.02.2020  |  Business  |  Udstyr

Robotstøvsugernes Ferrari, iRobot Roomba s9+, er testtopscorer i Danmark, Sverige og Finland

Indhold fra partner Hvad er dette?

De små husholdningsrobotter har for længst vundet indpas i vores hjerter, og udbuddet på markedet er stort. Derfor er vi stolte over, at Roomba s9+ ender som favoritten med udtalelser som: ”Selvstændig”, ”Klarer alt”, og ”Tæt på perfektion”.

Der er stor enighed – iRobot Roomba s9+ er den robotstøvsuger, som imponerer allermest, og med 5 stjerner fra TM Rakennusmaalima, stemplet ”M3-rekommenderat” fra M3 samt positive reviews fra bl.a. Jydske Vestkysten og Real Homes er Roomba s9+ den robotstøvsuger, der vinder på alle parametre.

Jydske Vestkysten

  • ”Vi har testet, hvad der lyder for godt til at være sandt og kan bekræfte, at det rent faktisk er muligt at komme hjem til skinnende rene gulve”.
  • ”I basen gemmer sig ud over en kraftig støvsuger en støvsugerpose, og den skal så tømmes ca. en gang om måneden – afhængig af hjemmets størrelse og mængden af skidt. Det bliver ikke meget nemmere.”

M3 - Sveriges førende gadgetwebsite

  • ”Hvis der er noget, der er imponerende, så er det sugestyrken, som er 40 gange kraftigere sammenlignet med Roomba 600-serien.”
  • ”Den tilhørende app er en sand perle - brugervenlig og indeholder en masse smarte funktioner.”
  • ”Præstationsmæssigt placerer vi Roomba s9 + i den absolutte top.”

M3 har givet Roomba s9+ deres kvalitetsstempel: ”M3-rekommenderat”.

TM Rakennusmaailma

  • ”En selvstændig støvsuger, der automatisk tømmer egen støvbeholder”
  • ”Grundig rengøring i hjørner og langs vægge.”
  • ”Så vidt vi ved, er s9+ i øjeblikket robotten med den kraftigste sugeevne.”
  • ”Den stærke og effektive maskine kan håndtere vanskelige situationer uafhængigt.”

TM Rakennusmailma har givet Roomba s9+ 5 ud af 5 stjerner

Om iRobot Roomba s9+
iRobot Roomba s9+ er udstyret med en række banebrydende teknologier integreret i et helt nyt design, som gør det muligt at komme helt ud i hjørnerne og langs væggene. Den kortlægger hjemmet og tømmer automatisk sin støvbeholder. Med sit anti-allergen-system opsamles og fastlåses 99 % af allergener fra pollen og mug—fra robotten til Clean Base—uden at det slipper ud i luften igen. vSLAM®-anvender en optisk sensor til at indsamle over 230.400 datapunkter per sekund, hvilket gør det muligt for robotten at oprette et nøjagtigt kort over omgivelserne, så den ved, hvor den er, hvor den har været, og hvor der skal rengøres. Adgang forbudt-zonerne giver dig ekstra kontrol over rengøringen ved aktivt at undgå de områder, du angiver, som kæledyrsskåle og legetøj. Opsæt en Adgang forbudt-zone én gang, hvorefter den gælder for alle fremtidige rengøringsjob.

iRobot Roomba s9+ vejl. udsalgspris: DKK 11.999, -

Link til highres. billeder: http://media.witt.dk:8080/_hhWr4K2Uffk6PR
Link til YouTube-video: https://www.youtube.com/watch?v=rA3KWfhTY3k&t=36s

For mere information om iRobot®, besøg venligst www.irobot.dk

For yderligere information kontaktes:

Ida Birgitte Holm
Product Manager, SDA
Mail: ibh@witt.dk
Telefon: +45 23 98 81 30

iRobot Roomba s9+ - Den mest intelligente og effektive robotstøvsuger til dato

Mere fra Witt A/S

Witt A/S

www.witt.dk

Witt A/S er Nordens stærkeste brand house. Vi repræsenterer og har agentur for en lang række internationale brands, men udvikler og distribuerer også produkter under eget navn. Fælles for vores mange forskelligartede brands er, at de udvikler eksklusive produkter og apparater til hjemmet med fokus på godt design. Witt har bl.a. udviklet sin egen serie af hårde hvidevarer i strømlinet, nordisk stil…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere