15.03.2019  |  Bloom  |  Udstyr

Robomow RX50u: Det nye, kloge familiemedlem

Indhold fra partner Hvad er dette?

Robomow udvider nu sin RX-serie med den nye kompaktrobot RX50u. Med en anbefalet plænestørrelse på op til 400m2 er denne nye model velegnet til mellemstore og store haver.

Så starter plæneklippersæsonen, og Robomow står klar med lanceringen af den splinternye robotplæneklipper RX50u. Denne model har en køretid på op til 180 minutter og anbefales til haver på op til 400 m2. RX50u er det nyeste skud på stammen i Robomows succesfulde RX-serie. Den nye robot sætter nye standarder inden for komfort med det kraftfulde og genopladelige 12V Li-Ion-batteri. Takket være den patenterende mulch cleaner* (selvrensende system), som er helt unik på markedet, fjerner RX50u automatisk græsafklip fra robotten under kørslen, og renser samtidigt det fjederophængte klippesystem.

Stabilitet er kodeordet
RX50u er udstyret med en endnu bedre manøvredygtighed grundet den unikke metalglider. Alt imens den elegant glider hen over plænen, undviger den med lethed forhindringer, og klarer ydermere smalle passager samt skarpe hjørner. Selv på våde overflader forbliver RX50u stabil, idet den er udstyret med pighjul, der har et fast greb i det våde græs.

Kort proces takket være effektive klinger
Med sikkerheden i top og den kraftige rustfri stålklinge sikrer robotten en effektiv klipning på mellem 15 – 45 mm og en klippebredde hele 18 cm. Det afklippede græs formulder hurtigt og naturligt, hvilket sikrer, at fugten og mineralerne forbliver i jorden. Du får en smuk og sund græsplæne, og er ikke længere besværet af at skulle slå græs.

Større ydeevne, mindre vedligeholdelse
Idet klippesystemet på alle modellerne i RX-serien er fjederophængt, tilpasser alle maskinerne sig optimalt til terrænet. Resultatet bliver perfekt - uanset terræn. Robotplæneklipperen kan ydermere udstyres med en mulch cleaner (selvrensende system), hvilket gør den til den eneste plæneklipper på markedet med et patenteret system, som kontinuerligt holder klippesystemet rent for afklippet græs. Du får herved en større ydeevne samt mindre vedligeholdelse.

Intelligente robotplæneklippere
RX50u kan betjenes via din smartphone, hvor du nemt og bekvemt laver alle indstillinger, og finder gode råd, tips og tricks til installation, betjening og vedligeholdelse. RX50u giver dig fuld komfort, og med RoboHome* sikres robotten en tryg opbevaring.

*Mulch cleaner og RoboHome er tilgængelige som ekstratilbehør

Tilgængelighed og pris
Den nye RX50u er klar i butikkerne, og koster vejledende: DKK 6.499,-

Om Robomow
Robomow markedsfører og sælger robotplæneklippere over hele verden. Robomow blev grundlagt i 1995, og er førende producent inden for robotplæneklippere. Firmaet fusionerede i 2017 med MTD Products. Robomows state-of-the-art, prisvindende robotplæneklippere er konstruerede med brugen af unikke og proprietære teknologier, der alle har været mere end to årtier under udvikling, og alle er inspirerede af ønsket om at gøre livet nemmere og mere behageligt. MTD Products står i dag for distributionen af WOLF-Garten, Cub Cadet og MTD-brands. MTD har hovedkontor i Cleveland, Ohio, og har over 10.000 ansatte over hele verden, fordelt i hele 183 lande. Firmaet familiedrives, og ledes i dag af tredje generation. MTD blev grundlagt i 1932 af tre tyske ingeniører.

Link til high-res billeder: http://media.witt.dk:8080/_U2WVnn6xmfA3tR
For mere info: www.robomow.dk
YouTube-video: https://www.youtube.com/watch?v=Dd0kO4JhlqQ 

For yderligere informationer kontaktes:

Ture Vester
Product Manager
Tlf: 21 31 55 51
Mail: tuv@witt.dk

Tags: Witt A/S

Mere fra Witt A/S

Witt A/S

www.witt.dk

Witt A/S er Nordens stærkeste brand house. Vi repræsenterer og har agentur for en lang række internationale brands, men udvikler og distribuerer også produkter under eget navn. Fælles for vores mange forskelligartede brands er, at de udvikler eksklusive produkter og apparater til hjemmet med fokus på godt design. Witt har bl.a. udviklet sin egen serie af hårde hvidevarer i strømlinet, nordisk stil…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere