01.03.2021  |  Kitchen  |  Accessories

Rivejern fra OXO

Indhold fra partner Hvad er dette?

OXO er kommet med en serie rivejern med ætsede riveflader.

OXOs serie af rivejern har ætsede og meget skarpe riveflader. Serien består af tre håndholdte rivejern - et groft, et medium og et fint rivejern - samt et foldbart rivejern og et box rivejern.  Alle rivejern har komfortable non-slip gummihåndtag og en non-slip bund som gør at de står godt fast på underlaget.

De håndholdte rivejern har bagoverbøjede håndtag som maksimerer rivefladen. Det foldbare rivejern kan også nemt klikkes fra hinanden og bruges individuelt, fx direkte over salatskålen.

Box rivejernet består af et groft og et fint rivejern til fx ost, grøntsager og chokolade, et meget fint rivejern til fx muskatnød og ingefær, og et til skiver af fx agurk, squash og parmesanost. Det helt fine rivejern kan klikkes løst og bruges og rengøres separat. OXOs Box Grater har et behageligt non-slip håndtag og en ring af blød gummi i bunden, så det står godt fast på underlaget når du har arbejdet med det.  Der medfølger en beholder med måleenheder og låg, som både er velegnet til at opsamle den revne ost, grøntsager mv., og til at opbevare den i.

Alle rivejern kan rengøres i opvaskemaskinen.

Mere fra Brix Design A/S

Brix Design A/S

http://www.brixdesign.com/

Brix Design is a family-owned company, run by the brothers Christian Brix-Hansen (Harvard MBA, Civil Economist) and Joachim Brix-Hansen (Civil Economist). We market our own BRIX brand on a worldwide basis. In addition, we market other leading brands within Europe, such as OXO, AnySharp, Vintur, and New Soda.  Our main focus is on products that are innovative in nature and which are differenti…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere