01.05.2020  |  Interior  |  Branchenyt

Retrotekstiler til køkkenet

Indhold fra partner Hvad er dette?

Den danske tekstildesigner Vibeke Rohland er endnu engang aktuel med en nyhed for FDB Møbler. Den nye tekstilserie, Høje Søborg, byder på strikkede viskestykker og karklude i skønne retrofarver inspireret af designerens barndom.

Tilbage i 1986 blev Vibeke Rohland uddannet tekstildesigner fra The Royal Danish Academy of Fine Arts.

Nu lancerer hun i samarbejde med FDB Møbler en serie af tekstiler, der er resultatet af den dygtige designers fascination af at kombinere mønstre og farver. Høje Søborg består af strikkede viskestykker og karklude i en smuk kombination af striber i retrofarver, der er inspireret af Vibeke Rohlands barndom. De fine klude og viskestykker passer perfekt til køkkenet, men kan også sagtens benyttes på badeværelset - eller som den perfekte værtindegave.

Høje Søborg-tekstilserie fås i farvekombinationerne gul/brun, rosa/brun og grå/sort. De er alle strikket i 100 % Oekotex-certificeret bomuld og koster 69 kr. for en pakke med to karklude og 119 kr. for en pakke med to viskestykker.

Høje Søborg tekstilserie bliver forhandlet nu i FDB Møblers butikker landet over og på Coop.dk. Forhandlernummer: 4386 4386.

Tags: FDB Møbler

Mere fra FDB Møbler

FDB Møbler

www.fdbmobler.dk

FDB Møbler laver møbler til store og små – unge som gamle. Vi sætter en ære i at vores møbler har design, der indbyder til daglig brug.Vores produktsortiment omfatter bl.a.:StoleSofaerSpisebordeSofabordeOpbevaringsmøblerHavemøblerGarderobeLidt historie…Coop ejer i dag FDB Møbler, men sådan har det ikke altid været. FDBs møbelfabrik var gennem en årrække ophavsmand til adskillige møbel…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere