26.04.2021  |  Interior  |  Udstyr

Rens luften for skadelige vira, bakterier og skimmelsvamp

Indhold fra partner Hvad er dette?

100% naturlig, transportabel luft- og overfladerenser

VBreathe forbedrer indeklimaet radikalt, da den effektivt bekæmper skadelige partikler og patogener – både i luften og på overflader - i rum på op til 16 m2.

VBreathe kaldes uden tøven verdens mest teknologisk avancerede* bærbare indendørs luft- og overfladerenser. Den reducerer og uskadeliggør de vira, bakterier, mikrober, skimmelsvampe, PM2.5 og patogener, den kommer i nærheden af. I luften foregår det ved filtrering, og på overflader spredes naturlige mikrodampe baseret på rene, australske, æteriske olier, som indkapsler og dræber de skadelige partikler.

Intelligente sensorer registrerer straks forekomsten af uønskede partikler i rummet. En oplyst farvet ring midt på apparatet informerer om luftkvaliteten, som i øvrigt også kan ses i Air Chain Control appen.

VBreathe er produceret i Australien og er høj kvalitet fra inderst til yderst. Gennemtestet og dokumenteret af et væld af uafhængige laboratorier og universiteter bl.a. Eurofins, The University of Sidney, Bell Laboratories, Asure Quality.   

Vejl. pris: 4.499,- DKK. Leveres i elegant kasse**

Witt A/S er officiel distributør og forhandler i Danmark, Finland, Norge, Sverige, UK og Benelux.

*) En naturlig og effektiv kombinationsteknolog, hvor filtrering med HEPA-filter kombineres med en essentiel gel-teknologi.

**) Kassen indeholder: 1 stk. VBreathe Tasman indendørs luftrenser incl. 3 stk. VActive Gel-patroner, 2 stk. HEPA-filtre, 1 stk. strømadaptor, 1 stk. USB-kabel

Mere fra Witt A/S

Witt A/S

www.witt.dk

Witt A/S er Nordens stærkeste brand house. Vi repræsenterer og har agentur for en lang række internationale brands, men udvikler og distribuerer også produkter under eget navn. Fælles for vores mange forskelligartede brands er, at de udvikler eksklusive produkter og apparater til hjemmet med fokus på godt design. Witt har bl.a. udviklet sin egen serie af hårde hvidevarer i strømlinet, nordisk stil…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere