30.08.2022  |  Interior  |  Tekstiler

Rene linjer fra Södahl

Indhold fra partner Hvad er dette?

Hvad du ser, er hvad du får. De nye Line-håndklæder fra Södahl er enkle, organiske farver tilsat et ærligt og stilrent design.

I Line-serien kombinerer Södahl respekten for naturen med en udsøgt sans for både komfort og slidstærk kvalitet – samt sans for de små detaljer i hverdagen.

Med inspiration fra naturen har Södahl skabt en serie superlækre produkter, der foruden at bære navnet Line har den høje materialekvalitet og det enkle, stilsikre look tilfælles. De behageligt bløde håndklæder i serien giver hverdagen et strejf af rent velvære.

Varme og naturlige farver

Det enkle, ensfarvede design med en diskret vævet stribe giver et roligt, balanceret udtryk. Det samme gør håndklædernes smukke nuancer, der genspejler naturen i de seks flotte farver Olive, Eucalyptus, Toffee Brown, Beige, Sky blue og Ash.

Farverne matcher den afdæmpede, skandinaviske stil perfekt. Den rolige, men trendy farveskala blender desuden flot ind i enhver årstid – og ethvert boligdesign.

Harmoni i hverdagen

De bløde nyheder fra Södahl er i 100 % bomuldsfrotté Olive STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Håndklædernes ringspundne og kæmmede garner giver en høj sugeevne og en skøn, luksuriøs følelse.

Det naturinspirerede Line-håndklæde er en lille, men lækker detalje i hjemmet, som med sit enkle udtryk er med til at skabe harmoni og ro i hverdagen. Hver dag.

Mere fra F&H Group A/S

F&H Group A/S

https://www.fh-group.dk/

F&H A/S er Skandinaviens største bolig-brandhouse inden for køkken, bord, bad og interiør.  

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere