07.12.2020  |  Kitchen  |  Branchenyt

RAW redskabskrukke

Indhold fra partner Hvad er dette?

aida udvider nu RAW Midnight Blue serien med en smuk dybblå redskabskrukke i dobbeltbrændt stentøj af højeste kvalitet.

Den nye RAW Midnight Blue redskabskrukke er håndlavet og dobbeltbrændt, hvilket sikrer unikke produkter af en meget høj kvalitet. Glasuren har en dekadent dybblå farve og er garanteret ridsefri. En smuk redskabskrukke til det moderne nordiske køkken holdt i mørke nuancer.

Vejledende priser:

Redskabskrukke, 20 x 15 cm (eksklusiv redskaber) –  149,- DKK

RAW Midnight Blue hylder den betagende skandinaviske natur og det spektakulære naturfænomen, nordlys, som ofte danser hen over den nordligste nattehimmel og spreder et næsten magisk skær over landskabet. Med sine mørke og dekadente dybblå nuancer har stellet et eksklusivt udtryk, helt i tråd med tidens tendenser. Glaseringens flotte farvespil udspringer af en særlig teknik, som værdsættes højt af mange keramikere.

Glasuren har ikke en homogen fast farve eller tekstur men udvikler sig individuelt i den varme ovn og danner spændende nuanceforskelle i krystallisering, lagdeling og farvemætning.

RAW har rod i den bornholmske keramikfabrik Søholm, som blev grundlagt på Bornholm i 1835. I 1996 lukkede Søholm, og aida købte fabrikkens enorme arkiver af designs og know-how og erhvervede derved en enorm viden om stentøj samlet gennem generationers arbejde med det eftertragtede materiale. Med lanceringen af RAW i 2016 blev mere end 180 års erfaringer med produktion af stentøj forenet med moderne produktionsteknikker og stilrene, nordiske designs skabt i samarbejde med Christiane Schaumburg-Müller. Resultatet er et moderne koncept, som er dybt forankret i en af Danmarks gode gamle keramikfabrikker.

Nærmeste forhandler oplyses på tlf. 87490900 eller på www.aida.dk.

For yderligere presseinformation, fotos eller regi til styling og fotografering, kontakt Oxholm Communication på mobil 50591827 eller skriv til oxholmcommunication@gmail.com.

Tags: aida a/s

Mere fra aida a/s

aida a/s

https://www.aida.dk/

  • mail@aida.dk
  • 8749 0900
  • Grenaavej 635 A 8541 Skoedstrup Denmark

aidaDansk design virksomhed, der designer, udvikler og producerer dagligt design til hjemmet.Aida dækker det daglige middagsbord med service, glas, bestik, køkkenudstyr og gaveartikler i et funktionelt design og god kvalitet til hverdags priser.Tæt samarbejde med nogle af de mest talentfulde danske designere og kunstnere samt nære relationer til producenter over hele verden gør at aida kan levere…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere