14.10.2021  |  Interior  |  Design

Rørende nyheder fra Lyngby Glas

Indhold fra partner Hvad er dette?

De rørformede nyheder Tube og Tubular fra Lyngby Glas er meget mere end bare vaser. Med deres unikke formsprog bliver de i sig selv smukke glasskulpturer, som flugter flot med brandets essens – og står skarpt som et par moderne klassikere.

Med Tube- og Tubular-vasernes enkle og moderne linjer gør Lyngby Glas det nemt at skabe en atmosfære af afslappet elegance i fine, afdæmpede farver – samtidig med, at vasernes enestående design uvilkårligt gør dem til et blikfang, som giver hjemmet sikker, men diskret kant.

Rørende smukt

De mundblæste Tube- og Tubular-vaser er fremstillet af smukt, gennemfarvet glas, og det unikke design fuldendes med vasernes flot slebne kant.

Skønne buketter af afskårne eller tørrede blomster, dekorative efterårsgrene eller måske en unik og julet troldhassel? Med vasernes rene, moderne udtryk matcher de stort set alt, men står også smukt i sig selv.

Flot farvespektrum

Den elegante Tube-vase fås i et flot farvespektrum af Amber, Blå og Smoke, der alle kommer i fire forskellige højder på henholdsvis 20, 25, 30 og 40 cm. Tubular-vasen fås i de samme tre farver og er 20 cm høj.

Da vaserne er mundblæste, vil der forekomme bobler i glasset – hvilket kun understreger det unikke i denne efterårsnyhed fra Lyngby Glas.

Mere fra F&H Group A/S

F&H Group A/S

https://www.fh-group.dk/

F&H A/S er Skandinaviens største bolig-brandhouse inden for køkken, bord, bad og interiør.  

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere