21.12.2018  |  Dining  |  Tekstiler

Rød jul

JUNA vil sikre at det moderne julehjem får sit helt eget decemberdesign og lancerer derfor Natale – en grafisk juledug i nordisk look, der bejler til både traditionalister og minimalister i sæsonens klassiske signaturfarver rød og råhvid.

Natale er italiensk og betyder ”jul”, men trods det sydlandsk klingende navn er JUNAs nye design nordisk i udtrykket. Dugens jacquardvævede overflade lægger nemlig stof til et mylder af skandinavisk julesymbolik fra hjerter og stjerner til grantræer og iskrystaller, der træder frem som blanke motiver på bordet og danner mønster med smukke grafiske streger.

JUNA Natale Juledug i jacquardvævet bomuld og polyester er væske- og smudsafvisende, og findes i fire forskellige størrelser (150 cm X 220 cm, 150 cm X 270 cm, 150 cm X 320 cm og 150 cm X 370 cm) i farverne rød og råhvid.

www.juna.dk

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere