07.10.2021  |  Kitchen  |  Food

Råt og flot fra HOLM

Indhold fra partner Hvad er dette?

Vi kender ham som kokken, der altid har fokus på det saftige, sunde og velsmagende måltid.

Claus Holm, manden med det store smil og de store armbevægelser, har vist sig i den grad at være langtidsholdbar – det samme er det nye, rustikke og sortglaserede stentøj fra HOLM.

Råt og elegant på samme tid. Det maskuline, sorte stentøj har sin egen rustikke charme og umiskendelige stil – nøjagtigt som også Claus Holm har. Kokken har personligt udvalgt, testet og godkendt den nye serie af stentøj, som foruden fade i forskellige størrelser inkluderer en ramakin. 

Perfekt til det meste

Der er en lækker coolness over fadenes og ramakinens rustikke look. Det betyder, at stentøjsserien fra HOLM også gør sig rigtigt godt på bordet til en direkte servering af vinterens klassiske ovnretter.

Hvad med et dampende varmt fad flødekartofler? En lækker ovnstegt kylling, som mormor lavede den? Eller koteletter i fad, lasagne eller bagte grøntsager? Mulighederne er nærmest uendelige, for den nye serie er perfekt til stort set alt, som tilberedes i en ovn.

Perfekt i størrelsen

Det ovnfaste fad fås i tre størrelser, som måler henholdsvis L 19, W 15 og H 5,6 cm / L 24, W 18,5 og H 6,5 cm samt L 29, W 23,5 og H 7,5 cm, mens ramakinen måler DIA 7 og H 3,5 cm. Fadene fås enkeltvis eller i sæt med to eller tre.

Det sortglaserede stentøj er velegnet til ovn op til 220 grader samt til mikroovn, fryser, iblødsætning og opvaskemaskine. Vær dog opmærksom på, at hvis fad eller ramakin har været i fryseren, skal det/den opvarmes sammen med ovnen.

Mere fra F&H Group A/S

F&H Group A/S

https://www.fh-group.dk/

F&H A/S er Skandinaviens største bolig-brandhouse inden for køkken, bord, bad og interiør.  

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere