31.03.2023  |  Dining  |  Table top

Rå og Evig natur fra Villa Collection Denmark

Indhold fra partner Hvad er dette?

Med nyhederne fra porcelænsserien Evig lancerer Villa Collection Denmark igen en stribe kopper, krus, skåle og tallerkener, som hver især er et lille, unikt stykke kunsthåndværk. Det giver den funktionelle Evig-serie et skønt strejf af æstetisk nydelse.

Med et rustikt udtryk i afdæmpede naturfarver som rav og grøn er den smukke porcelænsserie indbegrebet af en nordisk stil, som på flotteste vis afspejler naturen. Hver enkelt Evig-produkt har et unikt udtryk, da det er glaseret med reaktiv glasur og desuden hånddekoreret.

Masser af nye farver

Som noget nyt fås en helt ravfarvet eller helt grøn version af Evig, som inkluderer espressokop, krus, krus med hank, skål samt en middags- og en frokosttallerken. Skål og tallerkener fås også i en brun udgave.

Desuden lanceres kop og krus også i en række nye, smukke farvekombinationer som amber/creme, grøn/hvid, blå/brun og creme/brun – som alle er med til at understrege karakterfulde Evigs evigt holdbare udtryk.

Mix & match

Espressokoppen rummer 0,10 l og er 7 cm høj. For kruset er målene 0,35 l / 10 cm, for kruset med hank 0,3 L / 7,3 cm og for skålen 0,6 l / 6,5 cm. Middagstallerkenen har en diameter på 26 cm og frokosttallerkenen en diameter på 20 cm.

Ligesom Evig er også Fjord-serien fra Villa Collection Denmark karakteriseret ved, at ikke to produkter er helt ens. Fjord og Evig står derfor utroligt flot til hinanden og kan med fordel mixes og matches på kryds og tværs for et helt unikt look.

Mere fra F&H Group A/S

F&H Group A/S

https://www.fh-group.dk/

F&H A/S er Skandinaviens største bolig-brandhouse inden for køkken, bord, bad og interiør.  

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere