27.09.2017  |  Interior  |  Tekstiler

Pure Poetry by Södahl

Indhold fra partner Hvad er dette?

Æstetikken er sat i højsædet, de gamle håndværksmæssige færdigheder forenes med nye arkitektoniske former, og der skabes noget nyt og spændende - og meget skandinavisk.

Som en hyldest til det autentiske søges inspirationen til temaet Pure Poetry i det ægte håndværk og et enkelt liv. Med naturmaterialer og en neutral farveskala opnås et ydmygt og lidt landligt look. Stilen er indbegrebet af "less is more" med enkle produkter med høj funktionalitet og gennemførte detaljer. Det overflødige skæres væk.

Vi har et ønske om at sætte farten ned, bruge vores hænder og følge med i naturens gang.

Strik, simple vævede mønstre, fåreskind og læder giver sammen med træ i alle afskygninger en lidt rustik indretning. Produkter med små uperfektheder og patina giver den rette nostalgiske stemning.

Klassiske mønstre, tern, vævet flet og små minimalprint udgør en underspillet stil, hvor farverne er harmoniske og holdt i tone-i-tone kombinationer.

Tags: F&H A/S

Mere fra F&H A/S

F&H A/S

www.fh-as.dk

F&H A/S er Skandinaviens største bolig-brandhouse inden for køkken, bord, bad og interiør.  

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere