27.05.2015  |  Kitchen  |  Udstyr

Prisvindende stålgryder i Le Creuset-design

Stilfuldt design, høj kvalitet og kompromisløs funktionalitet danner rammerne om Le Creusets relancering af 3-PLY-serien.

Stilfuldt design, høj kvalitet og kompromisløs funktionalitet danner rammerne om Le Creusets relancering af 3-PLY-serien, der indeholder et bredt udvalg af gryder og pander i rustfrit stål med livstidsgaranti. Hele serien har modtaget den anerkendte Red Dot Award i kategorien ”Product Design”.

Alle produkterne i 3-PLY-serien er bygget op omkring en aluminiumskerne, der hurtigt og effektivt fordeler varmen i hele produktet – også op langs siderne. Aluminiumskernen er på begge sider belagt med ekstra glansfuldt rustfrist stål, der blandt andet sikrer slidstyrke.

3-PLY-serien rummer en bred vifte af former og størrelser fremstillet i Portugal. Produkterne har varmeresistente håndtag, drypfri hældekanter og indvendige kapacitetsmarkeringer for optimal brugervenlighed ved tilberedning og håndtering.

Ud over gryderne omfatter produktudvalget flere forskellige pander, herunder den ubelagte pande, der tåler meget høje temperaturer. De nye stålprodukter fra Le Creuset fungerer på alle varmekilder inklusiv induktion og kan ligeledes anvendes i ovnen op til 260° C.

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere