31.08.2018  |  Bloom  |  Brugskunst

Primula

En glasklar relancering fra Holmegaard.

Jacob E. Bang er kendt som Danmarks første industrielle designer og ophavsmand til funktionalismen i dansk glasdesign. Hans udtryk var på en gang folkeligt og virtuost, og som kreativ direktør for Holmegaard Glasværk var Bang med til at sætte dansk kunstindustri på verdenskortet.

Holmegaard præsenterer nu en relancering af Primula: En mundblæst vase med optisk mønster baseret på Bangs originale design. Det blødt buede design er mundblæst med et avanceret stregmønster ned langs siderne, der giver vasen en elegant optisk mønstereffekt, mens det samtidig sender hilsner til den skandinaviske tradition for striber i indretningen på tekstiler og tapeter.

Den klare Primula vase får desuden følgeskab af en mindre, farvet variation i blomme og smoke. Tro mod Jacob E. Bangs originale design lanceres Primula i en stor, glasklar størrelse, der er ideel til tidens retro-interiør og blomsterpynt, men vasen er også smuk at bruge alene uden indhold.

www.holmegaard.dk

-SSK

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere