10.05.2023  |  Dining  |  Table top

Premium pagne

Moderne champagnekultur har udviklet sig fra fejring til selvforkælelse. I dag skænkes de berusende bobler ikke kun i ekstraordinære anledninger, men nydes og dyrkes på samme måde som vin til smagninger, til gæster og til hverdag. 

Den øgede og ambitiøse interesse for champagnen har skabt naturlig tørst efter nyt glasdesign - og nu føjer Rosendahl et champagneglas til sin Premium serie. 

Ligesom de øvrige Premium design er glasset udviklet i samarbejde med vinentusiast Tom Nybro og har dekadent volumen i champagneformen, som giver boblerne ekstra overflade til at åbne og udvikle sig på, samt en tilspidset formgivning i bunden, der hjælper med at samle boblerne i en fin opstigende tråd.

www.rosendahl.com

-PF

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere