21.04.2020  |  Dining  |  Table top

Populært stel kommer i ny grundfarve

Indhold fra partner Hvad er dette?

Det smukke, kvalitetsstærke stentøj fra gastrouniverset BITZ har længe prydet middagsbordet med moderne produkter, der sætter kulør på din servering og gør noget godt for din sundhed med mindre spiseflader.

Denne sæson er muligheden for at mikse og matche farverne større end nogensinde før!

Den helt nye grundfarve ’mat creme’ kan både agere som et lysere, forårsfriskt fundament til den allerede eksisterende palet eller give ro og enkelhed til den, der foretrækker en mere minimalistisk stil. Det har taget lang tid at finde og udvikle den rette nuance, der ikke bare kan stå alene, men også kombineres med de levende reaktive glasurer, og den nye basisfarve er derfor helt unik og et sandt musthave.

Ikke to produkter er helt ens, men det er kun med til at give det håndlavede stel charme og personlighed, og ’mat creme’ kommer naturligvis også i den kendte, populære kombination af mat og blank glasur for at fuldende konceptet.

Find ’mat creme’-serien på www.bitzshop.dk eller hos en lang række isenkræmmere og stormagasiner.

Priser fra 29,95-399,95 DKK.

Mere fra F&H of Scandinavia A/S

F&H of Scandinavia A/S

www.fh-as.dk

F&H er Skandinaviens største bolig-brandhouse inden for køkken, bord, bad og interiør. Med mere end 20 brands og op mod 10.000 forskellige designs på lagerhylderne, bl.a. Södahl, Rosti, BITZ, Zone Denmark, Blomsterbergs, HOLM, Morsø, Villa Collection, Medusa Copenhagen og Lyngby Glas, er F&H of Scandinavia branchens førende leverand…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere